SF Anytime

VI ER NORDENS FØRENDE VIDEO-ON-DEMAND-TJENESTE. SF Anytime blev lanceret i 2002 og er Nordens og De Baltiske Landes førende video-on-demand-tjeneste. Vores tjenester er tilgængelige både via de tv-udbydere, vi samarbejder med (B2B), og direkte til vores forbrugere (B2C). Vi tilbyder alt fra de seneste Hollywood-nyheder til lokale nordiske film, TV-serier og independentfilm.

VORES KATALOG

SF Anytime tilbyder et bredt udvalg af titler og giver adgang til alle de nyeste film. Vi har kontrakt med alle store filmstudier, såsom Warner, Disney, Fox, Paramount, Sony og Universal. Sammenlagt distribuerer vi indhold fra næsten 50 forskellige internationale og nordiske filmselskaber og filmdistributører.

VORES PLATFORME

Vores tjenester og indhold er tilgængelige i et stort antal nordiske og baltiske udbyderes digitale butikker, blandt andet Telia, Telenor og Com Hem i Sverige, Get og Riks-TV i Norge, Waoo og Stofa i Danmark samt Sonera og DNA i Finland. Vi samarbejder med over 30 udbydere i Norden og De Baltiske Lande.
Vores B2C-tjeneste er tilgængelig på sfanytime.com og som apps til Android og iOS, samt i smart TV fra Samsung, Panasonic, LG, Sony og Philips.

Besøg SF Anytime