KVALITETSUNDERHOLDNING FOR BØRN

SF Studios har en lang tradition for at producere og distribuere kvalitetsunderholdning for børn, som er elsket og stadig lever i minderne hos flere generationer.

VORES KATALOG

Under varemærket SF Kids bliver alle børnenes yndlingsserier og film samlet på ét sted. Her findes alle de stærke og velkendte varemærker og figurer, blandt andre Astrid Lindgrens elskede klassikere som Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg og Ronja Røverdatter, animerede nordiske favoritter som Peddersen og Findus og Alfons Åberg, og populære internationale figurer som Bien Maya, Rorri Racerbil og Thomas og vennerne.

VORES PLATFORME

Vores film er tilgængelige på DVD/Blu-ray, TVOD/EST (Transactional video-on-demand/Electronic sell-through), via TV-udbydernes SVOD-tjenester (abonnementsbaseret tjenester) og på SF Kids egen tjeneste.

SF KIDS

I 2016 lancerede SF Studios SF KIDS, en ny tjeneste udelukkende for børn.
SF Kids er en nordisk Subscription-Video-On-Demand-tjeneste (SVOD), der viser både de bedste film fra hele Norden og mange populære internationale figurer.
Tjenesten er udformet specielt til børn og er enkel, legende og sjov, også for de yngste. Med den smarte forældrekontrol kan forældrene påvirke, hvad børnene ser, uden at begrænse deres valgmuligheder.
Med SF Kids kan hele familien nyde højkvalitets film og TV-serier og gemme deres favoritter. Offline-funktionen gør det muligt at downloade indhold, så børnene har adgang til det, når det passer familien bedst.
Uanset om du bruger computer, smartphone eller tablet, så er tjenesten enkel og intuitiv. Der er flere nye spændende funktioner på vej, og der tilføjes nye film og serier hver måned.

FAKTA OM SF KIDS

  • Abonnementsbaseret Video On Demand-tjeneste (SVOD)
  • Tilgængelig i hele Norden
  • Over 60 forskellige kendte figurer
  • Indholdet opdateres regelmæssigt
  • Offline-tilstand
  • Forældrekontrol
  • Månedsabonnement, ingen bindingsperiode

Get SF Kids Play

Get SF Kids Play